Preview Mode Links will not work in preview mode

Effektivt Landbrugs Podcast

Mar 31, 2022

I denne episode taler vi med forsker Mette Lübeck fra Aalborg Universitet om, hvorfor der er afsat penge fra EUs landbrugsstøtte til at bygge græsrafinaderier.


Mar 29, 2022

Hvrofor burde corservation agriculture give mere landbrugsstøtte, og er de danske bioordninger gode nok. Det spørger vi Rikke Lundsgaard om i denne udgave af vores EU-podcast om reformen af EUs landbrugspolitik. 

Vært: Michael Strandfelt. 


Mar 25, 2022

Krigen raser fortsat i Ukraine, hvilket påvirker markedet for råvarer i ekstrem grad.

Få en række gode råd til, hvad du skal stille op som aktør på markedet i denne tid af markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro, der snakker med chefredaktør Jacob Lund-Larsen på Effektivt Landbrug.


Mar 4, 2022

275 millioner kroner af EUs landbrugsstøtte er øremærket til oprettelse af biorafinaderier i Danmark, der skal producere protein af græs. Men hvorfor giver det mening at støtte, og hvad er potentialet for græsprotein? Er det bare en klimavenlig erstaning til vores gode samvittighed eller er kan blive en god...


Mar 2, 2022

Fire procent af alle bedrifters arealer, skal være uproduktive, hvis de vil have landbrugsstøtte fra 1. januar 2023. 

Hør landbrugsøkonom Michael Friis Pedersen fortælle,hvem der er taberne og vinderne økonomisk set, og hvorfor man som forpagter af billig jord skal være ekstra opmærksom. 

Vært: Michael...