Preview Mode Links will not work in preview mode

Effektivt Landbrugs Podcast

Nov 30, 2021

Eco-schemes giver mere skrivebordsarbejde og bruttoarealmodellen, der skulle gøre det mere simpelt at være landmand, bliver mere kompliceret end den burde være.

Det er er nogle af kritikpunkterne fra Bæredygtigt Landbrug i denne episode, hvor foreningens direktør Hans Aarestrup medvirker.

Vært: Michael...


Nov 29, 2021

I denne episode taler vi med godsejer og nyvalgt medlem af primærbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, Poul Henrik Prahl om udfordringerne ved de nye eco-schemes og fremtiden under en ny reform af EU's landbrugsstøtte. 

Vært: Flemming Erhard. 


Nov 26, 2021

I denne episode kan du høre, hvordan Venstres Europa-parlamentariker har oplevet processen med at forhandle en ny EU-landbrugsreform som parlamentariker, og desuden hvordan, han tror, reformen kommer til at ramme hans egen bedrift.

Vært: Michael Strandfelt


Nov 23, 2021

Der er lidt over et år til, at reformen af EU's landbrugsstøtte, CAP, træder i kraft.
I denne episode spørger vi planteavlskonsulent i Velas Lars Jørgensen, om hvad landmændene skal forvente, der rammer dem, og om de allerede skal i gang med at forberede sig.
Vært: Michael Strandfelt


Nov 11, 2021

I dette afsnit kigger vi på reformen af EUs landbrugspolitik set fra Økologernes vinkel, når Sybille Kyed fra Økologisk Landsforening fortæller om hendes syn på de kommende regler landbrugsstøtten.

Vært: Flemming Erhard.